Deze website maakt gebruik van cookies om de weergave en functionaliteit van de website zo goed mogelijk op uw wensen en voorkeuren af te kunnen stemmen. Meer informatie over hoe wij gebruik maken van cookies en hoe u ze kunt beheren, leest u in ons Privacybeleid.

Op zoek naar marketingadvies of ondersteuning?
Zowel voor marketingadvies als tijdelijke marketingondersteuning is Blue Consultancy u graag van dienst. Wanneer specifieke expertise benodigd is of wanneer u niet over genoeg resources beschikt, kan het handig zijn om een extern adviseur of interimmer in te schakelen ter ondersteuning.

Gespecialiseerd marketingbureau
Blue Consultancy is specialist op het brede gebied van marketing en marktstrategie. Sinds 2006 adviseert en ondersteunt Blue Consultancy bedrijven in diverse branches bij het uitrollen van succesvolle marketingccampagnes, het implementeren van nieuwe product-marktformules en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige marketingmiddelen.

Werkwijze
Afhankelijk van de wens van de klant en de situatie, bespreken we of de werkzaamheden op locatie worden uitgevoerd of  juist extern. Tevens wordt in overleg bepaald welke oplevermomenten worden vastgelegd en  hoe het verdere contact verloopt.

Meer Weten?

Neem contact op voor een

vrijblijvend kennismakingsgesprek!